ՎՎՀԿԿ - (HACCP) համակարգեր ներդրող կազմակերպություններ
ՎՎՀԿԿ - (HACCP) համակարգեր ներդրող կազմակերպություններ
ՀՀ Սննդամթերքի անվտանգության տեսչական մարմինը, շահագրգռված լինելով սննդի շղթայում գործող ընկերություններում Վտանգի աղբյուրի վերլուծության և կրիտիկական կետերի հսկման համակարգի (НАССР) ներդրմամբ, ներկայացնում է այն կազմակերպությունների ցանկը, որոնք մատուցում են տվյալ անվտանգության կառավարման համակարգերի ներդման, գնահատման, ընթացիկ հսկողության, աուդիտի ինչպես նաև վերապատրաստման ծառայություններ:
- խորհրդատվություն
- ներդրում
- աուդիտ
- HACCP պլանների մշակում
- անվտանգության քաղաքականության և նպատակների սահմանում
- արտադրական գործընթացների բլոկ-սխեմաների կազմում
- վտանգների վերլուծություն
- կրիտիկական կետերի սահմանում
- մոնիթորինգի համակարգի մշակում
- ուղղիչ գործողությունների մշակում
- վերստուգման և վավերացման ընթացակարգերի մշակում
- անձնակազմի ուսուցում համաձայն HACCP կանոնակարգերի
- պահանջվող այլ գործառույթներ
Կոնտակտային տվյալներ՝
Հեռախոսահամար՝ +374 33 35 00 01
Կայք՝ www.certify.am
Էլ․ հասցե՝ info_cms@certify.am
Հասցե՝ ՀՀ, Կոտայքի մարզ, Ակունք համայնք, Նոր Գյուղ, 6-րդ փ, 1-ին շ․
«ՆԱՐԵԿ» Գիտահետազոտական ՓԲԸ-ն իրականացնում է ՎՎՀԿԿ (HACCP) համակարգի՝
- խորհրդատվություն
- ներդրում
- աուդիտ
Սերտիֆիկացման մարմինը կատարում է ՎՎՀԿԿ/HACCP համակարգի մշակում սննդի շղթայում՝ սննդամթերքի և դրա բաղադրիչների արտադրության, մշակման, բաշխման, պահման, փոխադրման, ներմուծման, արտահանման և իրացման փուլերում, որն իր մեջ ներառում է.
- պոտենցիալ վտանգավոր գործոնների նույնականացում և գնահատում,
- հսկման կրիտիկական կետերի որոշում,
- յուրաքանչյուր հսկման կրիտիկական կետի համար կրիտիկական սահմանների որոշում,
- մոնիթորինգի համակարգի մշակում,
- ուղղիչ գործողությունների մշակում և դրանց կիրառում կրիտիկական սահմաններից շեղման դեպքում,
- վերստուգման և վավերացման ընթացակարգերի մշակում,
- համակարգի բոլոր ընթացակարգերի, ՎՎՀԿԿ համակարգի հետ առնչվող տվյալների գրանցման ձևերի և միջոցառումների փաստաթղթավորում,
- ՎՎՀԿԿ/HACCP ծրագրի կազմում, որն իր մեջ ներառում է.
- արտադրանքի անվտանգությանը վերաբերող քաղաքականությունը, և սահմանված նպատակները,
- ՎՎՀԿԿ խմբի ստեղծման և կազմի վերաբերյալ հրամանը,
- արտադրանքի մասին տեղեկատվությունը,
- արտադրության մասին տեղեկատվությունը,
- ՎՎՀԿԿ խմբի հաշվետվությունները,
- ՎՎՀԿԿ համակարգի աշխատանքային թերթիկները,
- մոնիթորինգի ընթացակարգերը,
- ուղղիչ գործողությունների իրականացման ընթացակարգերը,
- ՎՎՀԿԿ համակարգի ներքին ստուգման ծրագիրը,
- գրանցման-հաշվառման փաստաթղթերի ցանկը:
«ՆԱՐԵԿ» Գիտահետազոտական ՓԲԸ-ն ունի ուսումնական կենտրոն, որտեղ իրականացնում է ուսուցում և վերապատրաստում:
ԿՈՆՏԱԿՏԱՅԻՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ՝
Հեռ․՝ (+374 10) 52 45 19
Բջջ․՝ (+374 91) 00 57 57 (Viber / WhatsApp)
Էլ․ փոստ՝ info@certification.am
Վեբ կայք՝ www.certification.am
Հասցե՝ ՀՀ, ք․ Երևան, փող․ Գետառի 4/16
Facebook: https://www.facebook.com/narekresearchcompany?mibextid=ZbWKwL
«ՍՏԱՆԴԱՐՏ ԴԻԱԼՈԳ» ՍՊ ընկերությունն իր Ուսումնական կենտրոնում կազմակերպում է «НАССР համակարգի մոդելի ներդրումը և աուդիտը սննդարտադրության տարբեր ոլորտներում» ուսումնագործնական դասընթացները։
Մեկ դասընթացի տևողությունն է 3-4 օր, օրական 4-6 ժամ։ Դասընթացի մեկ անձի ուսուցման արժեքը կազմում է 45․000 ՀՀ դրամ (ներառյալ ԱԱՀ)։ Նյութը կմատուցվի ինտերակտիվ մեթոդներով։
ԿՈՆՏԱԿՏԱՅԻՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ՝
Հեռ․՝ (+374 10) 20 77 99
«ՊԱՐԵՆ ՔՈՆՍԱԼԹԻՆԳ» ՍՊԸ-ն իրականացնում է ՎՎՀԿԿ (HACCP) համակարգի՝
- խորհրդատվություն
- ներդրում
- աուդիտ
Ընկերությունը կատարում է ՎՎՀԿԿ/HACCP համակարգի մշակում սննդի շղթայում՝ սննդամթերքի և դրա բաղադրիչների արտադրության, մշակման, բաշխման, պահման, փոխադրման, ներմուծման, արտահանման և իրացման փուլերում, որն իր մեջ ներառում է.
- պոտենցիալ վտանգավոր գործոնների նույնականացում և գնահատում,
- հսկման կրիտիկական կետերի որոշում,
- յուրաքանչյուր հսկման կրիտիկական կետի համար կրիտիկական սահմանների որոշում,
- մոնիթորինգի համակարգի մշակում,
- ուղղիչ գործողությունների մշակում և դրանց կիրառում կրիտիկական սահմաններից շեղման դեպքում,
- վերստուգման և վավերացման ընթացակարգերի մշակում,
- համակարգի բոլոր ընթացակարգերի, ՎՎՀԿԿ համակարգի հետ առնչվող տվյալների գրանցման ձևերի և միջոցառումների փաստաթղթավորում,
- ՎՎՀԿԿ/HACCP ծրագրի կազմում, որն իր մեջ ներառում է.
- արտադրանքի անվտանգությանը վերաբերող քաղաքականությունը, և սահմանված նպատակները,
- ՎՎՀԿԿ խմբի ստեղծման և կազմի վերաբերյալ հրամանը,
- արտադրանքի մասին տեղեկատվությունը,
- արտադրության մասին տեղեկատվությունը,
- ՎՎՀԿԿ խմբի հաշվետվությունները,
- ՎՎՀԿԿ համակարգի աշխատանքային թերթիկները,
- մոնիթորինգի ընթացակարգերը,
- ուղղիչ գործողությունների իրականացման ընթացակարգերը,
- ՎՎՀԿԿ համակարգի ներքին ստուգման ծրագիրը,
- գրանցման-հաշվառման փաստաթղթերի ցանկը:
«ՊԱՐԵՆ ՔՈՆՍԱԼԹԻՆԳ» ՍՊԸ-ն ունի ուսումնական կենտրոն, որտեղ իրականացնում է ուսուցում և վերապատրաստում:
ԿՈՆՏԱԿՏԱՅԻՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ՝
Հեռ․՝ (+374 98) 00 53 53 (Viber/WhatsApp)
Էլ․ փոստ՝ parenconsulting@gmail.com
Հասցե՝ ՀՀ, ք.Երևան, Վարդանաց փող. 7-61
Facebook: https://www.facebook.com/parenconsulting/
Instagram: https://www.instagram.com/paren_consulting/
«ԻՆՍՏՐՈՒԿԱՏՐԻՈՒՄ» ՍՊԸ-ի կողմից առաջարկվող ծառայությունները
ԽՈՐՀՐԴԱՏՎՈՒԹՅՈՒՆ
- Սննդի արտադրությունների պատշաճ նախագծման վերաբերյալ խորհրդատվություն
- Գործող արտադրությունների ենթակառուցվածքների գնահատում և անհրաժեշտության դեպքում ստանդարտներին համապատասխանելիության վերաբերյալ բարելավման ծրագրի տրամադրում
- HACCP սկզբունքների վրա հիմնված ցանկացած կառավարման համակարգի ներդրում
- HACCP համակարգի մշակում սննդի արտադրությունների և հանրային սննդի ծառայությունների համար
- HACCP համակարգի ներդրման համար անհրաժեշտ ծրագրերի, ընթացակարգերի մշակում և/կամ մշակման խորհրդատվության տրամադրում
- Տեխնիկական պայմանների/կազմակերպության ստանդարտների մշակում և/կամ մասնագիտական գնահատում
- Տեխնոլոգիական հրահանգների մշակում և/կամ մասնագիտական գնահատում
- Սննդամթերքի պիտակների կազմում և/կամ մասնագիտական գնահատում։
ՎԵՐԱՊԱՏՐԱՍՏՄԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑՆԵՐ
- Սննդի անվտանգության բազային դասընթաց
- HACCP համակարգ, բազային դասընթաց
- HACCP համակարգի մշակում զրոյից /փուլային դասընթացների շարք/
- ԱՐՏԱԴՐԱԿԱՆ ՎԵՐԱՀՍԿՈՂՈՒԹՅՈՒՆ
- Սննդի արտադրություն 0-ից, Ինչպես և ԻՆՉԻՑ սկսել
- Սանիտարահիգիենիկ պահանջները սննդի արտադրություններում
- Սանիտարահիգիենիկ պահանջները հանրային սննդի կազմակերպություններում
- Սննդամթերքի պատշաճ մակնշում
ՍԵՐՏԻՖԻԿԱՑՈՒՄ /հավատարմագրված ծառայություններ/
- ՄԱՍՆԱԳԵՏՆԵՐԻ ՍԵՐՏԻՖԻԿԱՑՈՒՄ
- HACCP համակարգի սերտիֆիկացում
- ISO 22000 սերտիֆիկացում
- FSSC 22000 սերտիֆիկացում
- ISO 14001 սերտիֆիկացում
- ISO 45001 սերտիֆիկացում
- HALAL սերտիֆիկացում
- ISO 9001 սերտիֆիկացում և այլ պահանջված ստանդարտների սերտիֆիկացում:
ԿՈՆՏԱԿՏԱՅԻՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ՝
Հեռ․՝ (+374 94) 92 65 12 (+374 93) 56 36 00
Հասցե՝ ՀՀ, ք․ Երևան․ Այգեստան 7
Էլ․ փոստ՝ tsovinarbilyan@yandex.ru
Facebook՝ https://www.facebook.com/Instructarium
Instagram՝ https://www.instagram.com/instructarium_/
«ԿԷԴ» ՍՊԸ-ի կողմից առաջարկվող ծառայությունները
- Վերապատրաստման դասընթացներ «ՎՎՀԿԿ/HACCP համակարգը, պահանջները, համակարգի մաշկում և ներդրում» թեմայով տարբեր ոլորտներում սննդամթերք արտադրող կազմակերպությունների համար։ Դասընթացների տևողությունը 16 ժամ, արժեքը՝ 40 000 դրամ։
- ՎՎՀԿԿ/HACCP համակարգի մշակում և ներդրում, անհրաժեշտ փաստաթղթերի կազմում և կարգերի մշակում։
ԿՈՆՏԱԿՏԱՅԻՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ՝
Հեռ․՝ (+374 93) 11 27 90 (+374 93) 98 15 93
Հասցե՝ ՀՀ, ք․ Երևան․Մայակ 27/5
Էլ․ փոստ՝ vkayakan@yandex.ru
Facebook՝ https://www.facebook.com/vorakavorum/
Կայք՝ https://www.vkayakan.am/
- Խորհրդատվություն
- Ներդրում
- Աուդիտ
- Սննդամթերքի արտադրությունների նախագծում
- Տեխնիկական պայմանների և տեխնոլոգիական հրահանգների կազմում
- Պիտակային գրառման կազմում ԵԱՏՄ, ԵՄ, ԱՄՆ, Արաբական երկրների, Կանադայի, Ավստրալիայի և Չինաստանի շուկաների համար։
- ԱՄՆ FDA գրանցում և ԱՄՆ շուկայի հետ կապված այլ ծառայություններ՝ սննդամթերքի, կենսաբանորեն ակտիվ հավելումների, դեղերի և խնամքի միջոցներ արտադրողների համար
- ՎՎՀԿԿ համակարգի ներդրում
- Սննդամթերքի անվտանգության կառավարման, որակի կառավարման, տեղեկատվական անվտանգության կառավարման համակարգի ներդրում
- Օժանդակություն ISO 9001, ISO 22000, ISO 13485, ISO 27001, FSSC 22000, GMP և այլ ստանդարտներով սերտիֆիկացման հարցում
- Արտադրությունում առաջացող խնդիրների վերաբերյալ
- ԵԱՏՄ, ԵՄ, ԱՄՆ, Արաբական երկրներ, Կանադա, Ավստրալիա, Չինաստան սննդամթերքի արտահանման այն հարցերով, որոնք առընչվում են սննդամթերքի անվտանգությանը
- 0-ից արտադրություն սկսելու համար անհրաժեշտ փաստաթղթերի և գործընթացների վերաբերյալ