Օգտակար տեղեկատվություն
Օգտակար տեղեկատվություն
10 միջոց՝ ստուգելու կարագի «բնականությունը»
Բնական կարագը պարունակում է օրգանիզմի համար շատ կարևոր վիտամիններ ՝ A, D և E և օգտագործումը դրական ազդեցություն է ունենում տեսղության, մաշկի վիճակի վր...
1438
Շոգ եղանակին ընդառաջ
Հաշվի առնելով շոգ եղանակները, սեզոնի ռիսկայնությունը և ՍԱՊԾ «թեժ գծով» ստացվող ահազանգերը ՝ ՀՀ ԳՆ սննդամթերքի անվտանգության պետական ծառայությունը կոչ ...
1233
Սուլֆիտվերարտադրող կլոստրիդիաներ
Սուլֆիտվերարտադրող կլոստրիդիաներ – անաէրոբ, Գրամդրական, կատալազաբացասական, սպոր առաջացնող ցուպիկներ են...
1295
Ի՞նչ է PLU (Price-Look Up) կոդավորման համակարգը
PLU (Price-Look Up) կոդավորման համակարգը մշակվել է Ամերիկայի Միացյալ Նահանգներում Ստանդարտների մշակման միջազգային կոմիտեի (IFPS) կողմից՝ թարմ միրգ-բան...
1284
Սննդային հավելումներ
Որ՞ոնք են համարվում սննդային հավելումներ, ինչու՞ են արտադրողներն օգտագործում սննդային հավելումներ, ո՞ր սննդային հավելումներն են վտանգավոր...
3460
Մսի ընտրության հիմնական չափանիշները
Միսը հանդիսանում է մեր կողմից օգտագործվող հնագույն մթերքներից մեկը: Եվ չնայած դրան, մեզանից շատերը մինչ օրս չգիտեն, թե ինչպես ճիշտ ընտրեն...
1479
Միկրոալիքային վառարանի մասին
Միկրոալիքային վառարանն արդեն վաղուց դարձել է մեր կենցաղի անբաժանելի մասը: Սակայն մինչ այժմ շատերին հուզում են մի շարք հարցեր` կապված միկրոալիքային վառ...
1459
Սննդամթերքի անվտանգության կանոնների պահպանումը ճանապարհորդելիս
Արձակուրդ. ինչ անհամբերությամբ ենք սպասում դրան: Արձակուրդային ժամանակահատվածը շատերս ծրագրում ենք ամռան ամիսներին, քանի որ ավելի հաճելի է տաք եղանակի...
1263